HUIDVERSTRAKKING2019-12-24T15:09:14+00:00

VELASMOOTH

Huidverstrakking en contourverbetering

De Velasmooth endermologie behandeling maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en cellulite!

De behandeling geeft zeer goede resultaten bij het losmaken van verkleefde littekens, locale vetophopingen en huidversteviging. Een diepe mechanische bindweefselmassage gecombineerd met infrarood en radiofrequentie zorgt voor een sterke verbetering van de locale stofwisseling en bloedcirculatie. Het volume van de vetcel vermindert en de vorming van elastine en collageen wordt geactiveerd.

Het resultaat, plaatselijke figuurverbetering door meetbaar verlies van centimeters in omvang. De huid van het behandelde gebied wordt gelift, is zichtbaar gladder en voelbaar elastischer.

Voor het beste resultaat adviseren wij te starten 2 behandelingen per week. Na het behalen van het gewenste resultaat adviseren wij 1 keer in de 6 weken een onderhoudsbehandeling.

Wij werken met strippenkaarten om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, geen dure abonnementen of verplichtingen.  De prijs van een  strippenkaart voor 10 behandelingen is € 795,00