PALEO2019-12-23T15:35:28+00:00

PALEO to go!

De nieuwe manier van eten, is de oude manier van eten. Veel groente en fruit en zo min mogelijk bewerkte producten. Dat is Pure Greens, de oude manier van eten, in een modern jasje. Een mix van gedroogde groente en fruit in poedervorm. Geen dure apparaten nodig om in een handomdraai een gezonde smoothie te maken. Makkelijk in gebruik en zonder kunstmatige toevoegingen en glutenvrij. Op een makkelijke manier je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen krijgen is paleo to go.

Gevarieerd eten is belangrijk wanneer we ons lichaam alle essentiële voedingsstoffen willen geven die het nodig heeft. Maar toch lukt het maar weinig mensen om dagelijks voldoende groente en fruit binnen te krijgen.
Met Pure Greens is dat verleden tijd!

Pure greens is een voedingssupplement met een grote variatie van groente en fruit, natuurlijke enzymen en aminozuren om je lichaam te ondersteunen. Vrij van grassen, tarwe, gluten en kunstmatige toevoegingen. En vol met bessen, zoals de acaï-bes en blauwe bes, broccolli, bieten, artisjok, bromeline, papaïne, chlorella en nog veel meer.

Pure Greens ondersteunt bij het afslanken, detoxen, zuur-base evenwicht en meer. Een zuivere bron van vitamine en mineralen, aminozuren en vezels uit groente en fruit. Het is een poedermix dat makkelijk op te lossen is in water, (vruchten)sappen of extra in je smoothie. Maak van je favoriete drank een super gezonde powerdrank en start de dag met je dagelijkse portie groente en fruit, start je dag met Pure Greens..